v
i
s
s
z
a
h
í
v
á
s
t

k
é
r
e
k
×
Visszahívást kérek
 
 
Eladó | Családi ház | Csopak | 159 millió Ft | 220 m2
Referenciaszám:
Mf 222
Értékesítés:
Eladó
Altípus:
Családi ház
Megye:
Veszprém
Település:
Csopak
Ár:
159 millió Ft
Alapterület:
220 m2
Össz hasznos terület:
350 m2
Telekterület:
1072 m2
Szoba:
8
Erkély:
Terasz 56 m2
Lakószintek:
2
Pince:
Nincs
Tetőtér:
Beépített
Fűtés:
Gáz (cirko)
Komfort:
Luxus
Energetikai tanúsítvány:
A+
Bemutatás:
LUXUS MINŐSÉGŰ ÁLOMOTTHON ELADÓ CSOPAKON!

Csopak egyik csendes utcájában eladó egy 1072 m2-es telken álló, 350 m2 összterületű, 8 szobás, 2 szintes exkluzív családi ház!

A nívós ingatlan utca felőli megjelenése diszkrét, nem hivalkodó. Belsőépítészeti megoldásai miatt viszont csak azért nem került be a legismertebb magazinokba, mert a tulajdonos nem szerette volna a nyilvánosság elé tárni mesterművét.

Az ingatlan belsőépítészeti megoldásai teszik igazán egyedivé a házat (egyedileg gyártott mennyezet, külföldi bútorok, egyedi gyártású konyha), melynek kialakítása az egyik tulajdonos saját tervei alapján valósult meg, több belsőépítészeti szakmai díjjal elismert szakember az illető.
Az épület hatalmas méretei és különlegesen szép belső terei a nappalihoz kapcsolódó és a nappalival egybenyitható 56 m2-es teraszról és az oldalkertből mutatkoznak meg igazán.

A földszinten napfényes, amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, 1 meditációs vagy vendégszoba, fürdőszoba-illemhelyiség, külön mosószoba, kamra, valamint egy tágas gardróbszoba található. Minden tér jól átgondolt, praktikus és az összes megoldás maximálisan a kényelmes lakhatást szolgálja.

A felső szinten egy 130 m2-es külön bejáratú lakrész került kialakításra, melyet már csak burkolni és berendezni kell, a teljes gépészet és a belső terek ki vannak már építve, viszont még akár saját igény szerint változtathatók. Ezen a szinten jelenleg 3 szobát, fürdőszobát, illemhelyiséget és amerikai konyhás nappalit találunk.

Mindkét szinten egy-egy 5,7 KW-os klíma gondoskodik a megfelelő, kellemes hőmérsékletről.
A ház fűtése is egyedi. Kondenzációs kazánt találunk a különálló gépészeti helyiségben, mely a napkollektorok puffer tartályával és számítógépes vezérléssel került összekötésre, ezzel biztosítva egész évben az állandó, előre beprogramozott hőmérsékletet. A kazánház a (dupla)garázsból érhető el. Termosztát nem található az ingatlanban, a ház északi részére hőmérsékletérzékelő került fel, mely szintén összeköttetésben áll a kazánnal, így az egész házban mindenhol egyformán kellemes a klíma.

A BRAMAC fedésű tetőre 5 m2-nyi napkollektort helyeztek, melyhez a tároló 300 literes, igény esetén pedig a kazán tud rásegíteni a meleg víz előállításához.

5 db infrakamera és riasztó védi a házat és annak lakóit. Igény esetén néhány percen belül a helyszínre ér a biztonsági szolgálat, mivel szerencsére közel van a biztonsági cég telephelye. Összességében viszont a településen kiváló a közbiztonság.

Az udvar és a kert részei jól szeparáltak, kiváló lehetőséget nyújtanak pihenésre, kikapcsolódásra és akár egy kis kertészkedésre is. Az udvar kavicságyaiban rejtett világítás található, mely este is impozánssá teszi a ház megjelenését.

Az utca aszfaltozott, autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A környék számtalan pihenési is kikapcsolódási lehetőséget biztosít, és káprázatos kirándulóhelyek érhetők el gyalogtávolságra.

A Balaton-part 700m-re található, ez gyalogosan nem egész tíz perc sétát jelent, autóval pedig 2 perc. Ahhoz viszont kellő távolságra van, hogy a turisták és a part zaja ne zavarja a ház lakóit.

Irodai referenciaszám: Mf 222

További információkért forduljon hozzánk bizalommal, kérem, hivatkozzon irodai referenciaszámunkra!
« vissza az előző oldalra

Elérhetőség
Horváth Márton
Beosztás: ügyvezető
Telefonszám: (+36) 30 494 1964
Email: [email protected]
 
Pannon Ingatlan
Cím: 8200 Veszprém, Cserhát ltp. 5/A

Online érdeklődés

Referenciaszám: Mf 222
Ön neve:
Email**:
Telefonszám**:
Kérdés, megjegyzés*:
Biztonsági kód* (kérjük, írja be a két szám összegét): 8 + 4 =
(A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!)
(A **-gal megjelölt mezők közül, legalább egy kitöltése kötelező!)

Nyomtatás
dsc0072_3.jpg,

Eladó ház, Csopak
dsc0081_2.jpg,

Eladó ház, Csopak
dsc0085_1.jpg,

Eladó ház, Csopak
img0568.jpg,

Eladó ház, Csopak
img0570.jpg,

Eladó ház, Csopak
img0578.jpg,

Eladó ház, Csopak
img0579_2.jpg,

Eladó ház, Csopak
img0580_1.jpg,

Eladó ház, Csopak
img0581_2.jpg,

Eladó ház, Csopak
img0586_2.jpg,

Eladó ház, Csopak
img0596.jpg,

Eladó ház, Csopak
img0614_1.jpg,

Eladó ház, Csopak
img0615.jpg,

Eladó ház, Csopak
img3233.jpg,

Eladó ház, Csopak
img3242.jpg,

Eladó ház, Csopak
img3244.jpg,

Eladó ház, Csopak
img3246.jpg,

Eladó ház, Csopak
img3249.jpg,

Eladó ház, Csopak
img3250.jpg,

Eladó ház, Csopak
img3251.jpg,

Eladó ház, Csopak
img3255.jpg,

Eladó ház, Csopak